Home Forums
09 | 23 | 2021
JoomlaNook Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Popup stopped working
(0 viewing) 
Highslide JS Plugin
Go to bottom
TOPIC: Popup stopped working
#2793
AzKenReid
Posts: 9
User Offline Click here to see the profile of this user
Popup stopped working 12 Years ago  
I installed the latest Imageflow version with Highslide this evening. After a couple hours, everything was working fine. Suddenly and for a reason I cannot understand, the popups stopped working. Now the image just opens in the same IE window. I've gone through every setting in highslide config. Any assistance would me most appreciated.

Ken

http://www.joshuajunker.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=54
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#2796
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Popup stopped working 12 Years ago  
Hi Ken,

Try disabling the slideshow and republishing the configuration.

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#2799
AzKenReid
Posts: 9
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Popup stopped working 12 Years ago  
Ken, I disabled the slideshow and re-published. Still the same thing. I see the zoom cross hatch as though it's going to open in a shadow box, but it doesn't pop up.

Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#2800
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Popup stopped working 12 Years ago  
Hi,

I tried looking at your page but it appears you have removed imageflow. Have you decided to go a different direction?

Sorry I couldn't help more. If you decide to try again, just let me know.

Thanks,

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#2802
AzKenReid
Posts: 9
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Popup stopped working 12 Years ago  
Hi Ken,

I very much want to use this module. It's very slick. I just in the last few minutes un-installed the module, two plugins and the component. I am re-installing and configuring now hoping that this will help to fix the problem. I'll have an answer to that in the next few minutes.

Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#2803
AzKenReid
Posts: 9
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Popup stopped working 12 Years ago  
I just re-installed everything. No change. The JS Configuration settings that I enterred are still there. Is there a way to default them and start over? Do you have any other suggestions?

I am happy to give you access if that will help.

Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top