Home Forums
09 | 23 | 2021
We have 1931 guests and 4 members online
JoomlaNook Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Was working then died!
(0 viewing) 
Highslide JS Plugin
Go to bottom
TOPIC: Was working then died!
#2470
EricJ
Posts: 1
User Offline Click here to see the profile of this user
Was working then died! 12 Years, 3 Months ago  
Please help... This is of course [img] quite a newbie question :ohmy:

I had this working fine then I noticed my menu wasn't pointing to the component but to just an article type. After I pointed it to Highslide (index.php?option=com_hsconfig&view=hsconfig) I'm getting a -1 on the page and everything is gone. I'm guessing this has to do with the component ID saying -1 as well? Please help - I was just starting to get into this Highslide business.

http://www.overeasydesigns.com/index.php?option=com_hsconfig&view=hsconfig&Itemid=3
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#2472
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Was working then died! 12 Years, 3 Months ago  
Hi,

The frontend portion of the highslide configuration component is just a stubbed out component. It is not really meant for anything useful right now. I haven't removed it in case I decide that there is an actual use for in the future.

The administrative backend component is where the functional configuration component can be found.

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top