Home Forums
09 | 23 | 2021
We have 1947 guests and 4 members online
JoomlaNook Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Noob question: just get loading but no popup
(0 viewing) 
Highslide JS Plugin
Go to bottom
TOPIC: Noob question: just get loading but no popup
#2318
DavidBoggitt
Posts: 2
User Offline Click here to see the profile of this user
Noob question: just get loading but no popup 12 Years, 3 Months ago  
Hi all,

Apologies for what is I'm sure an awful n00b question... but have looked through the forum and can't find a solution.

I've installed:

com_hsconfig_2_0_2.zip
plg_highslide_2_0_0.zip

I've enabled the plugin and the component too, going by the instructions on this site.

I don't use JCE, so from looking at the HTML generated in some demo pages, I figured I could just enter this:

Code:

<a onclick="return hs.expand(this)" class="highslide" href="/images/stories/artists/Andrew-Fuller.jpg">Highslide Image</a>


Have I made an awful assumption? I just wanted to test loading a HighSlide image from a text link.

The link to the image is correct, but I get the 'loading' on the page all the time and no popup.

At the moment, I'm testing this on a WAMP so I can't give a URL.

What haven't I configured properly?

Many thanks,

Dave.
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#2319
DavidBoggitt
Posts: 2
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Noob question: just get loading but no popup 12 Years, 3 Months ago  
Found it... holding the mouse over the link showed that the image path wasn't right...

I needed to remove the slash (in red below) and now it's fine

<a onclick="return hs.expand(this)" class="highslide" href="/images/stories/artists/Andrew-Fuller.jpg">Highslide Image</a>

Thanks for a great plugin to access the power of HighSlide so easily!!!

Dave.
 
Logged Logged
 
Last Edit: 2009/05/29 15:20 By DavidBoggitt.
  The administrator has disabled public write access.
Go to top