Home Forums
09 | 23 | 2021
JoomlaNook Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Can't Load Full-Size Image - Again! --[Solved]
(0 viewing) 
Highslide JS Plugin
Go to bottom
TOPIC: Can't Load Full-Size Image - Again! --[Solved]
#1186
jayjerome
Posts: 10
User Offline Click here to see the profile of this user
Can't Load Full-Size Image - Again! --[Solved] 12 Years, 10 Months ago  
Ken, I'm sorry to say the plug-in is acting up again, but now I have a more accurate description of the problem for you.

If I click on the thumbnail image, I get the continuous loading message, but no pop-up. But I noticed a narrow band to the left of the thumbnail, and if I click it, the expander works.

This is the code the HSexpander entered when I loaded the two images:

<p><a onclick="return hs.expand(this)" class="highslide" href="images/stories/skopski-01/frances-dee-2.jpg"><img /></a><a onclick="return hs.expand(this)" class="highslide"><img src="images/stories/skopski-01/frances-dee-sm.jpg" /></a></p>

I tried inserting the pop-up first, and then the thumbnail first, witht he same results for both-- clicking on the thumbnail won't expand the image.

But I can get successful results if I manually enter the following code (I stumbled on it through haphazard trial and error, like a chimpanzee lucking-out with a coherent sentance or two after banging on typewriter keys)

<p><a href="images/stories/skopski-01/frances-dee-2.jpg" onclick="return hs.expand(this)" class="highslide"><img src="images/stories/skopski-01/frances-dee-sm.jpg" /></a></p>
<br />

As I explained in the previous post, after I uninstalled and reinstalled the files the plug-in worked properly... but then, on it's own apparentaly, it misfunctioned -- I didn't change any paramenters in any of the mods or plug-ins; I was just playing with testing images in a content-article...

Any thoughts on what's wrong, and how to fix it?
 
Logged Logged
 
Last Edit: 2008/11/04 14:44 By jayjerome.
  The administrator has disabled public write access.
#1187
klowther
Admin
Posts: 3118
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Can't Load Full-Size Image - Again! 12 Years, 10 Months ago  
Hi,

I can see that the hsexpander generated some messed up html:

<p><a onclick="return hs.expand(this)" class="highslide" href="images/stories/skopski-01/frances-dee-2.jpg"><img /></a><a onclick="return hs.expand(this)" class="highslide"><img src="images/stories/skopski-01/frances-dee-sm.jpg" /></a></p>

Basically, you ended up with 2 messed up links. The first one, in blue, has a valid href for the anchor, but an img without a src. The second one, in red, has and img with a src, but no href for the anchor.

It looks like you added a link without the thumbnail image and then added a new link without a popup image. When you added the second link, you should have selected the first link (highlighted it) so that it would update that link rather than creating a brand new one.

It is intended that, when you initially create the thumbnail/popup, you specify both the popup image and thumbnail image in the same dialog or at a minimum the thumbnail image. That way, if you have the thumbnail image, you can easily click on the thumbnail to select it and then invoke the hsexpander plugin to update the already existing link.

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#1189
jayjerome
Posts: 10
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Can't Load Full-Size Image - Again! 12 Years, 10 Months ago  
Ah -- Operator Error, once again!

Thanks for the quick help, Ken...

For us newbie-novices in a future release maybe you can have an automated Pop-up to Thumbnail insert -- so us lowest-common-denominators don't screw up the procedure...
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top