Home Forums
10 | 25 | 2014
We have 110 guests and 3 members online
JoomlaNook Forums
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Accordion FAQ - arrows problem
(0 viewing) 
Go to bottom
TOPIC: Accordion FAQ - arrows problem
#5996
Yaro
Posts: 4
User Offline Click here to see the profile of this user
Accordion FAQ - arrows problem 2 Years, 9 Months ago  
Hi,
first, thank you very much for so excellent extension! I have just installed Accordion FAQ and it is really great!
I have only one little problem:
if I configure style to show arrows, it displays arrows only with some items, not all.
All other functions work, items open and close.
Tried to change settings in plugin, nothing helps.
Sorry, I cannot give a link as site is installed on localhost (xampp), but please look at attached screenshot.
Hope you will suggest what is wrong.
Thanks,
Yaro

[img]
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#5998
klowther
Admin
Posts: 3111
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Accordion FAQ - arrows problem 2 Years, 9 Months ago  
Hi,

This is probably a conflict with the Joomla template that you are using. Do the arrows show if you switch to one of the standard Joomla supplied templates?

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#6004
Yaro
Posts: 4
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Accordion FAQ - arrows problem 2 Years, 9 Months ago  
Hello,
you were absolutely roght! problem is in Rockettheme template that I use. After you pointed me I have found some informations in your forum and also in other forums. So, for others having this problem:
"This error is caused by gantry-buildspans.js file stored in components/com_gantry/js/ directory. This file manipulates with SPAN elements inside each accordion in FAQ plugin"
In Rockettheme settings you can turn off this function.
However, to have function working, I have simply changed h3 to h4 in FAQ plugin parameters and it works now - arrows displays correctly.

Thank you very much for support and again thanks for excellent work!
Best regard
Yaro
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#6008
klowther
Admin
Posts: 3111
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male JoomlaNook Location: Fremont, NE USA Birthday: 07/23
Re:Accordion FAQ - arrows problem 2 Years, 9 Months ago  
Hi,

Yes, I've seen this problem before. I'm not sure why changing from H3 to H4 allows it to work with the buildspans option turned on.

Glad you have it working now.

Good luck.

- Ken
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
#6548
raissa25
Posts: 1
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Accordion FAQ - arrows problem 2 Years, 5 Months ago  
Hello,

I also have a Rockettheme template and had the same problem with the arrows. I replaced h3 with h4 and now it works like a charm.

Thank you!!!
 
Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Go to top